Uutiset

KOME 40-Vuotta vauhdissa mukana

Perjantaina 14.6.2024 kello 09.00-12.00 vietämme 40-vuotisen taipaleen taittumista Haapajärven tehtaalla Komenkatu 1:ssä.

Katsomme historiaa taaksepäin Veteraanikuorma-autojen muodossa, sillä tehtaamme piha-alue täyttyy noin sadasta veteraani-autosta. Veteraanikuorma-autojen kesä retki jatkaa matkaa noin kello 12 eteenpäin päättyen Kalajoelle. Lisäksi paikalla on Tuning autoja nähtävillä. Esittelemme myös uusia tuotteitamme piha alueella sekä tuotantokierroksien muodossa. Pidämme myös huutokaupan jossa on huudettavissa paljon uutta ja käytettyä perävaunu sekä autorakenteiden valmistuksessa käytettyjä tuotteita. Lisäksi tarjouksia perävaunu tarvikkeista.

Paikalla on myös työnhaku eli rekrytointipiste.

Vieralijoille tarjoamme myös ruoka- ja kahvitarjoilun.

Tervetuloa KOME 40 vuotisjuhlaan

Takaisin uutisiin
X