Tuotteet

Soraperävaunut ja soralavat

ERITYYPPISIÄ KOME – RKP -LAVOJA ON VALMISTETTU SORAN- JA KIVEN AJOON JO YLI 30 VUODEN AJAN!

Komeasti kovempaankin käyttöön. Työkaveri johon voit luottaa.

Kome Oy:n osaamisalaa ovat kuorma-autojen päällirakenteet sekä soraperävaunut. Valmistamme asiakkaillemme vaativiin olosuhteisiin logistisia ratkaisuja raakapuun, maa-aineksen sekä biomassan kuljetukseen. Kome Oy on perustettu vuonna 1984, joten yhtiömme tuotteet tunnetaan ammattipiireissä jo pitkältä ajalta . Avainlipputuotteitamme ovat kevyet, kestävät sekä luotettavat soralavat sekä soraperävaunut. Kuorma-autojen päällisrakenteiden ja perävaunujen valmistuksen sekä myynnin lisäksi olemme myös perehtyneet kolarikorjaukseen. Meiltä löytyy myös huolto- ja varaosia soralavoille.

Haluamme olla lähellä asiakasta ja kuunnella asiakkaiden tarpeita. Kome Oy:n kehittämät innovatiiviset ja älykkäät ratkaisut ovat tulleet alallamme yleisesti käyttöön lähes kaikissa edustamissamme tuoteryhmissä. KOME:n omistamat ratkaisut ovat alalla käsitteitä, esimerkkeinä KOME Composite koriratkaisut ja rakenteet, Rkp automaattikasetointijärjestelmä, Briab puutavaravaunujen runkorakenteet, jotka eivät kerää lunta itseensä.

Puutavaraperävaunujemme vahvuuksia ovat joustava ja kestävä pulttirunkorakenne, laadukas viimeistely sekä keveys. Puutavaraperävaunun rakenteisiin kertyvä lumi on yksi talvikelien mukanaan tuomista haasteista, joten tuotekehityksessä teemme jatkuvasti työtä sellaisten rakenneratkaisujen löytämiseksi, jotka vähentäisivät lumen kerääntymistä kuormaan.

Soraperävaunuissamme on RKP automaattikasettijärjestelmä ja monipuoliset lisävarustevaihtoehdot sekä variointimahdollisuuksia. Haluamme panostaa työturvallisuuteen ja tuotteen kevyeen käytettävyyteen, kestävyyttä unohtamatta.

Olemme ainoa valmistaja, joka voi tarjota bio/hakeperävaunuja komposiittikoreilla. Komposiittikorien ylivoimainen etu on keveys ja kestävyys, joka tarjoaa monipuoliset käyttömahdollisuudet hakkeesta yhdyskuntajätteen kuljetukseen ja kaikkeen siltä väliltä.

Meiltä saatavien vaihtolavaperävaunujen asennus ei tarvitse hitsausta tai pintakäsittelyä, tämä toimiva ratkaisu takaa sen, että lisävaunu voidaan asentaa ajoneuvoon milloin tahansa.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme. Myyjämme sekä huolto- ja varaosatiimimme on valmiina palvelemaan sinua, joten ota yhteyttä, jos sinulla herää lisäkysymyksiä.

Kaivosaplikaatit

Lue lisää

Lavatuotteet

Lue lisää

Perävaunut

Lue lisää

Tienhoitoautot

Lue lisää

PALVELEMME
VALTAKUNNALLISESTI

KATSO TOIMIPAIKKAMME

X