Uutiset

KOME -sopimushuoltopiste Rautajärven Konehuolto Oy palvelevat asiakkaitamme    

Rautajärven Konehuolto Oy on menestyksellisesti hoitanut KOME huoltopiste toimintaa

Pirkanmaan alueella. Janne Sipilän luotsaama huoltopiste on saavuttanut hyvin luottamusta KOME asiakaskunnalta toiminta-alueellaan. Monipuoliset elinkaaripalvelut varaosista korjaamotoimintaa sekä pienimutoiseen konepaja toimintaa on kasvattanut kysyntää.  Huoltopisteeltä löytyy myös muiden alalla toimivien laitevalmistajien huolto- sekä asennustoimintaa. Mainittakoon esimerkiksi nosturit ja vaihtolavalaitteet.
Hyvä yhteistyö on siivittänyt lisäämään KOME palveluja Rautajärven Konehuollossa sillä

Rautajärven Heikki Niemelä aloittaa KOMEn sorapuolen tuotteiden myynnin. Heikillä on sorakaluston tuotetuntemusta pitkältä ajalta perhetaustansa kautta.

Heikillä on Rautajärvellä vastuulla varaosapuolen veto, joten vaunu- ja päällerakennemyynti sulautuu hyvin palvelukokonaisuuteen. Toivotamme Heikin tervetulleeksi KOMEn myyntitiimiin. Heikkiä voi tulla morjestamaan Jyväskylä Kuljetusnäyttelyssä KOME:n osastolle U-310 toukokuun lopulla.  

Heikin tavoittaa numerosta 0400-330 203 tai sähköpostilla heikki.niemela@rautajarven.fi

Takaisin uutisiin
X