Uutiset

Kuukauden Komelainen!

Tammikuun esittelyssä Kome Smart II -automaattikasettiperävaunu, jossa yhdistyy lähes neljän vuosikymmenen kokemus kasetointijärjestelmistä ja rungon valmistuksesta, sekä uusimmat innovaatiot lavasuunnittelusta ja -materiaaleista.

Perävaunun bombeerattu erikoisteräsrunko valmistetaan Komen Haapajärven tehtaalla nykyaikaisella jauhekaarihitsausautomaatilla. Kasetointijärjestelmänä on tietysti aito ja alkuperäinen RKP.

Kome Smart II -lava valmistetaan Komen Iisalmen tehtaalla SSAB:n lujasta ja sitkeästä TUF500 -erikoisteräksestä, joka mahdollistaa ohuemman ainevahvuuden käytön – jolloin myös omapaino laskee – lavan kestävyyden kuitenkaan siitä kärsimättä. Suunnittelupöydällä on saatu korvattua myös lavan pituushitsaus-saumoja laitalevyjen optimoiduilla särmäyksillä, jonka ansiosta koko lava koostuu vain kolmesta yhteen hitsatusta levystä.

Perävaunussa on monia työtä, työturvallisuutta ja työn tehokkuutta auttavia innovaatioita, kuten avautuva Safety Kit -porrasjärjestelmä, lavalukkojen indikaatiovalot, glykolipaketti, HD -ilmaetuvaunu, mekaaninen- sähköinen- tai hydraulinen yksikaaripeitto, yläprofiilin ruostumattomat kivisuojat ja monia muita hienoja ominaisuuksia.

Ja onhan se todella Komean näköinen!

Takaisin uutisiin
X