Uutiset

Komelle uusi huoltopiste Mustasaareen!

Kome Oy on tehnyt sopimuksen KOME, BRIAB, RKP -tuotteiden huoltoliiketoiminnasta MH Steel Huollon kanssa

MH Steel Oy sijaitsee Mustasaaren kuorma-auto toiminnan keskiössä,  Lintuvuoren teollisuusalueella osoitteessa Verstaantie 5. Tehty sopimus parantaa Kome Oy:n huollon saatavuutta Vaasan alueella, samalla varaosien jakelu tehostuu

MH Steel Oy on asiakaspalvelun ammattialainen monipuolisella osaamisella ja automiesten ajatusmaailman hyvin tuntevana huoltopisteenä. Emilian Karpin johtamana ja Leif Skjälin asiakaspalvelun vastaamana MH Steel pystyy palvelemaan monipuolisesti Kome Oy:n valmistamien tuotteiden huoltopalvelua

Huoltokorjaamolta löytyy ajoneuvonostimet ja kaikki huoltoa helpottavat laitteet, kuten ABS / EBS -järjestelmien testauslaitteet. Tehty sopimus mahdollistaa KOME, BRIAB ja RKP -tuotteiden huolto-ja korjaustyöt sekä akselimuutokset

Yhteystiedot: MH Steel Oy, Verstaantie 5, 65610 Mustasaari Puhelin +358 (0)50 3680 394 www.mh-steel.fi, www.kome.fi

Takaisin uutisiin
X