Uutiset

Bernitz Huolto Jyväskylä liittyy KOME Oy:n huoltopisteketjuun.

KOME Oy on tehnyt sopimuksen KOME, BRIAB, Rkp-tuotteiden huoltoliiketoiminnasta Bernitz Huollon kanssa. Bernitz Huolto sijaitsee Jyväskylässä kuorma-autotoiminnan keskiössä Seppälänkankaalla ampuradantie 28:ssa.
Tehty sopimus parantaa KOME tuotteiden huollon saatavuutta Jyväskylän alueella. Samalla varaosien jakelu tehostuu. Bernitz Huolto Oy on asiakaspalvelun ammattilainen monipuolisella osaamisella ja automiesten ajatusmaailman hyvin tuntevana huoltopisteenä.

Petteri Bernitzin luotsaama yritys on ottanut viime vuonna käyttöön uuden huoltokorjaamohallin. Hallin on täysimittainen ja tarvittaessa läpiajettava. Huoltokorjaamolta löytyy huoltokuilut ja ajoneuvonostimet ja kaikki tarvittavat huoltoa helpottavat laitteet kuten esimerkiksi äänikamera paikallistamaan vikaa sekä jarrudynamometrilinja Maha Sun jarrusovitusajolaittein.
Tehty sopimus mahdollistaa KOME, BRIAB ja Rkp tuotteiden ja akselisto muutokset.

Yhteystiedot: Bernitz Huolto Oy, Ampumaradantie 28, 40320 Jyväskylä , Puhelin: 050 361 0049 www.bernitzhuolto.fi , www.kome.fi

Takaisin uutisiin
X