logo
suomeksi in english på svenska in russian

MYYNTI: 044 768 1200
VARAOSAT: 044 768 1201

TUOTTEET - Erikoistuotteet

« Takaisin

 

 

Siimet -lavetit
Rakenteelliset vaihtoehdot Akselit: Kiinteät, kitkaohjautuvat tai pakko-ohjatut akselit Jousitus: Mekaaninen, ilma -tai hydraulijousitus Keularakenne: Kiinteä tai irrotettava keula Runkorakenne: Kiinteä leveys tai levitettävissä Ajosillat: Mekaaniset tai hydraulitoimiset
Lue lisää »

     

 

Tehdastuotteet
Kome valmistaa monipuolisesti perävaunut sekä laitteet erilaisiin tehdasajosuoritteisiin. Pitkä kokemus erilaisten logististen ratkaisujen löytäjänä on antanut Komelle mahdollisuuden olla mukana suurien tonnimäärien kuljetuksen toteuttajana.
Lue lisää »

     

 

Lavettituotteet
Lavetit asiakkaiden tarpeiden ja mittojen mukaan. Valmistamme metsäkoneiden ja asfalttijyrien sekä veneiden kuljetukseen erilaisia lavetteja.
Lue lisää »

     

 

Kaivostuotteet
Kaivostuotteet vaativiinkin kaivosajosuoritteisiin. Kome on valmistanut kaivostuotteita aina 120 tonniin asti kuljettaviin yksiköihin.
Lue lisää »

     

 

Satamatuotteet
Satamatuotteet monipuoliseen ajoon. Kome on valmistanut satama-ajoon talkin, rautaromun, paperirullien, rikasteen ja suolanajoon soveltuvia tuotteita. Materiaaleina erikoisteräs, elementti, rosteri ja komposiitti päälyrakenne.
Lue lisää »