logo
suomeksi in english på svenska in russian

MYYNTI: 044 768 1200
VARAOSAT: 044 768 1201

TUOTTEET - Kome Composite -Tulevaisuuden materiaali

« Takaisin

KOME COMPOSITE - TULEVAISUUDEN MATERIAALI JO NYT TÄÄLLÄ!

Ontelokomposiitti on erittäin kevyt ja kestävä materiaali. Se sopii hyvin lukuisiin kohteisiin, joissa kriteereinä on muun muassa keveys, kestävyys, muotoiltavuus, eristävyys, huoltovapaus ja pitkä käyttöikä.

KEVEYS
Ontelokomposiitin paras argumentti on sen keveys suhteessa kestävyyteen. Kookkaaiden komponenttien kuten vaikka luukkujen käsittely on vaivattomampaa.

ISKUNKESTÄVYYS
Ontelokomposiittirakenteet voidaan toteuttaa ottamaan vastaan lujiakin iskuja.

ERISTÄVYYS JA TURVALLISUUS
Rakenteen äänen ja lämmön eristävyys on erinomainen. Erillisiä eristekerroksia ei tarvita, vaan eristemateriaali sisältyy itse rakenteeseen. Paloturvallisuus on räätälöitävissä tarpeen mukaisesti.

KORROOSION KESTO
Ontelokomposiitti ei ruostu, homehdu tai haurastu. Se kestää hyvin kemikaalit sekä säänvaihtelut.

MUOTOILTAVUUS
Materiaali antaa vapaat kädet suunnittelijalle eri käyttökohteissa. Myös pintakäsittely voidaan toteuttaa monin ratkaisuin.


Ontelokomposiittirakenteita voidaan käyttää mitä monenlaisimmissa kohteissa. Siitä valmistettuja komponentteja käytetään mm. junissa, miehistön kuljetusvaunuissa, akkulaatikoissa, massiivisten koneiden luukuissa ja vaikkapa valaisinpylväissä.

KOME hyödyntää ontelokomposiitin tarjoamia mahdollisuuksia mm. turve/hakekuljetustuotteissa sekä uutena myös lavatuotteissa.